Klicka här för att redigera rubrik

Klicka här för att redigera underrubrik

 

KURSUTBUD

Hjälp med din hund? 


Vad är det som inte funkar? Kommer inte hunden när du kallar in den eller har du problem med att möta andra hundar? Eller har du kommit längre än så men behöver hjälp med brukslydnad, skyddsträning, spår, uppletande mm. Vi hjälper dig med allt och när det passar dig. En egendesignad specialkurs för dig och din hund! 


Pris: 1 tillfälle (1-1,5 tim) 600 kr eller 4 tillfällen för 2000 kr. Är ni fler som kan tänka er att gå ihop tar vi max 4 ekipage så att alla får ut maximalt av tillfällena.Vid fler 500 kr /ekipage.
Varmt välkomna att höra av dig!

KURS för dig som vill tävla eller bara träna in momenten i bruks!

Appell till elitklass! Start den 26/2-17!

Kursen kommer att innehålla både brukslydnad, budföring, uppletande och spårarbete fördelat på 10 tillfällen á 2 timmar, (20 kurstimmar)

För dig som är tävlingsintresserad och som har en god allmänlydnad på din hund eller har tidigare tävlingserfarenhet. Du kanske behöver hjälp med nya idéer för att komma vidare i din träning inför tävling.

Varje ekipage har egen tid med instruktör och övriga deltagare är då delaktiga i ekipaget som tränar. Man lär sig då oerhört mycket genom att se andra träna sin hund, höra tipsen på inlärning, stegringsföljd i moment och problemlösning får man då med sig till sin egen hunds träning. Fokus på motivation, retning, belöning och momentlära.


Kursen är individanpassad där vi varvar teori med praktik.
Detta innebär att hundarna kan vara i olika utbildningsnivåer.


Antal tillfällen: 10 ggr x 2 timmar
Kursavgift (inkl. moms): 3 000 kr/ekipage 

(Kursavgiften går att dela i två inbetalningar) 

Anmälan görs via formuläret längst ner på sidan och första inbetalning görs före 31/1 och slutbetalning ska vara gjord 28/2-2017.


Har ni frågor är ni välkomna att ringa Pernilla på 0730-300037 eller P-O på 0705-167016.

En kurs för valp upp till vuxenhund Inga förkunskaper krävs.

Kursen är individanpassad där vi varvar teori med praktik.
Antal tillfällen: 6 ggr x 1.5 timmar
Antal platser: 6
Kursavgift (inkl. moms): 1 500 kr/ekipage
Kursdatum:

Anmälan görs via formuläret längst ner på sidan och slutbetalning ska vara gjord 9/9-2016. Efter ni anmält er erhålls en bekräftelse och en faktura.
Anmälan är bindande och kursavgift återbetalas endast vid inställd kurs.

Denna kurs kan man gå många gånger då den är individanpassad och man tränar och utvecklar momenten med störningar i den takt som man själv befinner sig i.
Kursen är för dig som vill lära dig att förstå din hund samt att skapa en god och trygg relation. Du får "verktyg" hur du kan lära hunden att vilja samarbeta med dig och hur du blir en resurs för din hund. Vi ska även gå in på hur du får din hund att fungera i vardagliga situationer.
I kursen utvecklar vi momenten med störningar i den takt som ekipaget befinner sig i.
Kursen är förlagd i olika miljöer.
Här tränar vi bl a kontakt-följsamhet, sitta-sitta kvar, ligga-ligga kvar, inkallning, miljöträning och nosaktivering.
Vi lägger stor vikt vid att hunden ska lära sig att uppföra sig i de olika situationerna och jobbar vidare med momenten som hunden lärt sig.


Spårkurs!


Kursen är individanpassad där vi varvar teori med praktik och vi kör en hund åt gången där vi tittar på varje ekipage.
Detta innebär att hundarna kan vara i olika utbildningsnivåer.

Inga förkunskaper krävs.


Antal platser: 

Kursavgift (inkl moms): 1700:-/ekipage

Kursledare: 

Kursdatum: 


Dessa kursdagar kommer vi att koncentrera oss på att lägga spår i olika miljöer, på olika underlag med olika svårigheter och störningar. Ni kommer att få prova på att spåra med er hund på asfalt, grus, gräs, förledningar, ID-spår mm.


Hundarna ska vara försäkrade och vaccinerade. Kläder efter väder och medtag matsäck båda dagarna!Anmälan görs via mail: [email protected] och efter ni anmält er erhålls en bekräftelse och en faktura.

Anmälan är bindande och kursavgift återbetalas endast vid inställd kurs.

Skriv i anmälan vilken kurs & kursdag det gäller, namn, adress och mobilnummer, samt hundens namn, ras och ålder.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa Pernilla mobil 0730-300037 eller P-O mobil: 0705-167016Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.